La flautista Laia Bobi serà a Moià aquest dissabte dins del Fringe de la Xarxa de Músiques de Catalunya

per Redacció, 23 de setembre de 2009 a les 17:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de setembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Laia Bobi actuarà a Moià

L’Auditori Sant Josep de Moià acollirà aquest dissabte 26 de setembre, a partir de les 9 del vespre, un concert del Fringe de la Xarxa de Músiques a Catalunya amb un concert a càrrec del duo format per la flautista Laia Bobi i el pianista Cosmin Boeru. Amb un programa on destaca l’impressionant Concert per a flauta i orquestra en re menor de C. P. E. Bach (1714-1788) en versió per a piano, Laia Bobi mostrarà el perquè d’haver estat la guanyadora del primer premi del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya d’enguany. El duo farà la seva darrera actuació dins el Fringe de la Xarxa de Músiques a Catalunya, el dia 27 de setembre, a Palol de Revardit.

Aquest concert de Moià s’inclou dins del desplegament de les activitats del programa de la Xarxa de Músiques a Catalunya, que impulsa la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

 

Participació