El Racó de les Paraules prepara Sant Jordi pensant en la Setmana del llibre infantil

La llibreria de Sant Joan de Vilatorrada organitzarà una setmana plena d'activitats pensades per els més petits de la casa

Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat el 18 d'abril a les 20:58h
La llibreria El Racó de les Paraules de Sant Joan de Vilatorrada ha anunciat les activitats preparades per Sant Jordi i la setmana del llibre infantil (del 14 al 20 de maig).

Firma de llibres per Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi, de 10h a 12h i de 16h a 18h l'autora Mar Pavón romandrà a El Racó de les Paraules per signar qualsevol dels seus llibres publicats. Qualsevol persona que compri durant la diada un llibre de l'editorial Edicions del Pirata entrarà en el sorteig d'un lot de productes de la mateixa editorial que es farà el 24 d'abril. 

Taller de contacontes i dibuix en viu

El 12 de maig, de dos quarts de dotze fins a dos quarts d’una, es farà un taller de contes i dibuixos de la mà d'Òscar Sardà, autor i il·lustrador dels contes d'El Follet Oriol. Sardà narrarà un dels contes de la col·lecció i al finalitzar es sortejarà entre els assistents tots els dibuixos que es facin durant l'activitat. 

Contacontes

L'autora dels llibres El drac fa clac-clac i Fantasma gòric, Mar Pavón narrarà els contes el dia 17 de maig de sis a set de la tarda. 

El drac fa clac-clac

Aquest drac fa clac-clac quan cau del llit, quan cau de l'arbre, quan cau del pont, quan cau de la teulada, quan cau de la muralla, quan cau del merlet... Vols saber per què ensopega tothora i perquè fa clac-clac quan cau?

Fantasma gòric

El fantasma Gòric s'espanta quan és al mirall, al vidre d'un aparador o a l'aigua. No para de tenir ensurts, i quan això passa, tothom també en té. Vols saber quina mena de fantasma és aquest?

Ioga infantil

El 26 de maig, de dos quarts d'una fins a dos quarts de dues, es farà una sessió de ioga per a nens i nenes. Els més menuts responen de manera extraordinària als estímuls d'aquesta disciplina, que els fa augmentar la concentració, la tranquil·litat i la confiança en si mateixos.