Els Amics de les Arts tornaran a Manresa acompanyats d'Intana en un concert a Stroika

La Sala Stroika acollirà aquest divendres un concert en el que les dues bandes presentaran els seus últims treballs

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Promocional
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:16h
Els Amics de les Arts, juntament amb Intana, actuaran aquest divendres 20 d'abril a dos quarts d'onze a la Sala Strokia. 

Els Amics de les Arts

Una de les bandes clau del pop-rock català presenta, dins el Curtcircuit, el seu últim treball "Un estrany poder", un disc ple de pop, optimisme i un cru sentit de l'humor que puja un esglaó essencial de la seva imparable carrera. Quatre dates a diferents sales de concerts de Catalunya, aquest dissabte arriben a l'Stroika de Manresa, on Els Amics de les Arts interpretaran les seves cançons creades per a ser cantades a cor multitudinari en les que destaquen els seus arranjaments electrònics. Onze anys de trajectòria musical, quatre àlbums d'estudi i tres Discos d'Or els avalen com a banda indispensable del nostre país que obren ara una nova etapa.

Intana 

Abans podrem gaudir del directe d'Intana, que presenta el seu debut, un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d'americana i folk: la banda sonora per a matins de paisatges agrests i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses. Al capdavant d'Intana hi trobem a Núria Moliner que en directe l'acompanyen Guillem Callejon (pedal steel i guitarra), Jordi Mestres (baix i guitarra) i Ricard Parera (bateria). 
Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a un preu de 18€ més despeses o el mateix dia a taquilla (22€).

Projecte CURTCIRCUIT

CURTCIRCUIT és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l'Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que neix amb l'objectiu d'intentar trobar oportunitats en la difícil situació que viu la música en l'actualitat. Pretén aportar el seu gran de sorra i respondre a les necessitats dels tres protagonistes del cicle: les sales de concerts, especialment les de petit i mitjà aforament, que són les que tenen més dificultats per programar determinats artistes, les bandes novells de l'escena musical catalana que els costa arribar al públic i els grups consolidats, que han deixat d'actuar en les sales que els van veure néixer.

Aquest 2018 presentem la sisena edició de concerts de CURTCIRCUIT, programada entre els mesos de febrer i desembre, amb més de 40 actuacions confirmades a data d'avui.

En l'edició d'enguany tenim propostes excel·lents d'artistes que formen la programació de CURTCIRCUIT. La nostra intenció des del naixement del projecte és donar visibilitat al talent emergent del nostre país, propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals. El CURCIRCUIT és un projecte organitzat i ideat per l'ASACC amb la col·laboració d'Estrella Damm i Fundació Sgae.