La diada de Sant Jordi s'avança a la Plaça Catalunya

L'associació de veins Saldes Plaça Catalunya ha organitzat una fira de Sant Jordi aquest dissabte

Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat el 18 d'abril a les 19:48h
L'Associació de veïns Barriada Saldes Plaça Catalunya comença les celebracions de Sant Jordi amb un seguit de propostes. 

El proper dijous, a les vuit del vespre, en el centre Cívic Selves i Carner es farà el lliurament de premis del concurs literari "Somnis Daurats".  

El plat fort de les celebracions serà el dissabte amb una jornada plena d'activitats a la Plaça Catalunya. Al llarg de la jornada es podrà visitar la fira de Sant Jordi d'artesans i productes de la terra. Des de les deu del matí fins les dues del migdia aquells que ho desitgin podran passejar i contemplar els diferents cotxes clàssics que s'agruparan en el carrer Pintor Basiana i el Parc Vila-Closes en una mostra oberta a tothom. Simultàniament també es produirà una trobada d'intercanvi de plaques de cava a la Plaça Catalunya i un concurs de dibuix infantil. A les onze començarà una festa country que s'allargarà fins a dos quarts de tres. 

Després de dinar, a les quatre, els més petits podran jugar amb inflables o participar en un taller de tatuatges infantils. Aquells que vulguin fer baixar el dinar ho podran fer amb una batucada amb el grup Batrakes o amb una audició de Sardanes amb la Cobla Contemporània de Sabadell a partir de dos quarts de set. Per a concloure la jornada d'activitats s'ha organitzat una botifarrada popular a partir de les set de la tarda. 

El dijous 26, a dos quarts de sis, al centre Cívic Selves i Carner s'ha organitzat un cant coral amb la coral Galindiana i les veus de Valldaura. Aquells que hi assisteixin també podran visitar l'exposició del Concurs de dibuix que es mostrarà des del dia 24 fins el 30 d'abril. 

A part de totes aquestes activitats programades, durant la diada de Sant Jordi també es vendran roses a la Plaça Catalunya. 

Actes de Sant Jordi a la plaça Catalunya