Carme Jiménez suplirà Joan Torres com a candidat del PDeCAT a Sant Vicenç

La tercera tinent d'alcalde del municipi agafarà el relleu de l'actual alcalde

Joan Torres i Carme Jiménez Fernández
Joan Torres i Carme Jiménez Fernández | PDeCAT
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:27h
Carme Jiménez Fernández, ha estat escollida com a cap de llista pel Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) per Sant Vicenç de Castellet per a les eleccions municipals del maig del 2019, agafant el relleu de l'actual alcalde, Joan Torres.

A través d'un procés obert de primàries que ha iniciat l'agrupació local de Sant Vicenç, ha estat validada pel partit, amb un 100% de vots favorables dels associats i les associades. A l'assemblea hi ha assistit, a més de la presidenta comarcal Ivet Castaño, el coordinador organitzatiu del partit, en David Bonvehí.

Als parlaments, també hi ha intervingut en Joan Torres i en Dani Mauriz. Torres és alcalde del municipi des de fa dues legislatures, obtenint majoria absoluta en aquests darrers comissis. Dani Mauriz és regidor i president local del PDeCAT, mantenint el partit molt actiu al poble.

Jiménez ha posat de manifest les seves ganes de treballar pel poble, per fer un projecte atractiu i continuar amb la bona feina de l'actual govern. Un projecte en què tots els santvicentins i santvicentines s'hi puguin sentir partícips.

Actualment la Carme Jiménez és tercera tinent d'alcalde i regidora de comunicació i imatge; recursos humans i organització i serveis municipals a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per PDeCAT.