Súria posa en marxa un programa de trobades mensuals amb les persones grans

Aquest diumenge es farà la primera de les trobades "Quedem?"

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:33h
L'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Súria i el Consell Municipal de la Gent Gran posaran en marxa a partir d'aquest diumenge 22 d'abril el programa Quedem? de trobades mensuals adreçades a les persones grans de la vila, amb l'objectiu de fer-hi diferents activitats com a eina socialitzadora i per promoure les relacions intergeneracionals. Aquesta primera trobada tindrà lloc de 10.00 a 12.00 h a la plaça de Sant Joan.

Tot i adreçar-se de forma preferent a les persones grans de la vila, aquesta iniciativa també és oberta a tothom qui vulgui participar-hi, i especialment als infants.

Hi haurà espais per fer diferents activitats lúdiques, com jocs de taula, maquillatge per a infants, club de lectura, taller de punt, escacs, puzzles, activitats infantils i inflables. També es repartirà coca i xocolata a les persones que hi participin. L'horari de les activitats infantils es perllongarà fins a les 13.00 h.

El programa Quedem? compta amb la col·laboració de la Biblioteca Pública, Casal de la Dona, Associació de Gent Gran (L'Esplai), Fil de Llum, Institut Mig-Món i la participació d'Inflables Quintí.

Aquesta primera trobada de Quedem? forma part de la programació d'actes de Sant Jordi a Súria. Les dates de les següents trobades s'anunciaran oportunament.
Arxivat a