El CIO Cal Gallifa va oferir tretze cursos i nou tallers al llarg del 2017

En un estudi recent els usuaris valoren molt satisfactòriament les accions formatives impulsades

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:49h
Durant el curs passat el Centre d'Iniciatives per l'Ocupació de Sant Joan de Vilatorrada va impartir un total de tretze cursos de formació i nou tallers, activitats i sessions formatives adaptades als perfils i necessitats específics dels usuaris. 

L'Àrea de Promoció Econòmica té fixada com una de les seves prioritats fomentar les polítiques actives d'ocupació i les mesures de promoció econòmica, així com, de forma més específica, afavorir la inserció laboral de les persones aturades. Aquesta línia d'acció s'està duent a terme al municipi a través del Centre d'Iniciatives per l'Ocupació CIO Cal Gallifa, un servei públic que l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha decidit potenciar al llarg dels darrers anys oferint nous recursos d'assessorament i formatius adaptats a la realitat del municipi i del territori. 

Els usuaris aproven amb un notable les prestacions del CIO Cal Gallifa l'any 2017 

Al llarg del curs passat, el Centre d'Iniciatives per l'Ocupació va oferir un total de 13 cursos de formació i nou tallers, activitats i sessions de formació, donant compliment a la Carta de Serveis del CIO Cal Gallifa, que estableix un mínim de cinc accions formatives anuals. 

Així mateix, el 90% de les accions formatives impartides el 2017 disposa d'una valoració mitjana per part dels usuaris superior al 8, sobre una nota màxima de 10. En aquest sentit, Ramon Planell, regidor de Promoció Econòmica assegura que “el nostre objectiu és oferir formació de qualitat que representi una vertadera ajuda per a la creació de noves activitats econòmiques a la vila i per a la inserció laboral dels nostres veïns i veïnes”. 

Mentrestant, la mitjana de dies d'espera en realitzar l'entrevista ocupacional es va establir en els 5- 6 dies; i no es van presentar ni queixes ni suggeriments per part dels usuaris.