L'Ajuntament de Sant Fruitós presentarà un nou exemplar dels contes infantils Sala i Ricardis

Amb el conte "Sala i Ricardis i el pintor Albert Figueras" la col·lecció arriba a la seva 15ena edició

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:44h
El proper divendres 20 d'abril a les sis de la tarda a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages, es farà l'acte de presentació d'un nou exemplar de la col·lecció de contes infantils Sala i Ricardis que edita l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. 

La col·lecció arriba a la seva 15ena edició, amb el conte que porta el títol de "Sala i Ricardis i el pintor Alfred Figueras". Aquesta nova edició va a càrrec del mateix equip creatiu habitual,  amb text de Rosa Camprubí i dibuixos i il·lustracions a càrrec de Galdric Sala i Pep Creus.

Enguany els protagonistes de la col·lecció, els gegants Sala i Ricardis, coneixeran de prop la figura de l'insigne pintor santfruitosenc Alfred Figueras i Sanmartí, de qui enguany es compleix el 120è aniversari del seu naixement, motiu pel qual l'any 2018 ha estat declarat l'Any pintor Alfred Figueras a Sant Fruitós de Bages.

Tots els infants de Sant Fruitós estan convidats a assistir a la presentació del conte on la narradora Maria Navarrete l'explicarà. Un cop acabat l'acte els autors signaran llibres als assistents i també hi haurà berenar amb coca i beguda. Tots els qui comprin el conte el mateix dia (nou euros), seran obsequiats amb una altra edició del conte per colorejar. El llibre també es podrà adquirir posteriorment a la Llibreria Ferrer, a Foto Isidre i a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.