La Papasseit començarà la prèvia de Sant Jordi presentant el darrer llibre del manresà Toni Gol

L'acte tindrà lloc aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:04h
Sant Jordi s'acosta, i la Papasseit ja té a punt una sèrie de presentacions literàries per anar fent boca. El primer llibre que es presentarà en el marc de la prèvia de la diada cultural catalana per excel·lència serà Magical climb, la darrera publicació del manresà Toni Gol.

Després de Peter lluitant a la roca de la calavera; La tercera conjuració; Haikus del Pedraforca, i Pop fiction, el poeta, historiador i dinamitzador cultural arriba amb un conte que  vol donar resposta a un dels enigmes més grans de la història de l'alpinisme: Van aconseguir George Mallory i Andrew Irvine assolir el cim de l'Everest, la muntanya més alta del món, el 8 de juny de 1924? El llibre és, alhora, un homenatge a tots els herois que han pagat amb la seva pròpia vida el seu amor i la seva passió per la muntanya.

La presentació de Magical climb tindrà lloc aquest dimarts, 17 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre. Comptarà amb una lectura dramatitzada d'alguns dels fragments de l'obra a càrrec de Mireia Cirera i Josep Porta.