La foto de les dues reines que ha sacsejat el debat dels presos polítics

Sor Lucía Caram publica una imatge de Sofia i Letícia

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:35h
La polifacètica Sor Lucía Caram ha esvalotat internet, amb una foto on ha vinculat les dues reines, Sofia i Letícia, amb els presos polítics. Ho ha fet amb humor, amb el seu estil particular. La monja ha publicat un tuit on hi apareixen les dues reines amb una banda groga de l'àguila asteca, que lluïen en una gala com a distinció al president mexicà. Sor Lucía Caram, però, ho ha relacionat amb les presos polítics, amb el color groc que fan servir els seus detractors, acompanyant-ho amb el següent text: "Per fi, dues reines unides per una causa: la llibertat dels ¿presos polítics?, o dels ¿polítics presos?". I aquí ho ha deixat.

La monja ha penjat el post a Twitter i al seu Instagram. El ressò ha estat important i ha rebut comentaris de tota mena: crítiques, alabances i molt gent que s'ho pren com una simple broma. A sota, podeu llegir algunes de les reaccions a Twitter.

La broma es produeix un parell de setmanes després de la picabaralla entre les dues reines a la sortida de la missa de la catedral de Palma.