La manresanonavarresa Carolina de Pobes presentarà el seu primer llibre a la Papasseit

Ho farà aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre, acompanyada per la professora de filosofia Mercè Garcia

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:04h
Dissenyadora gràfica de professió, la navarresa de naixement però manresana d'adopció Carolina de Pobes, sempre s'ha sentit atreta per l'art en totes les seves facetes. Ho ha demostrat en diverses ocasions a través de la música, el dibuix i la fotografia. També ho va deixar palès en el món literari, aconseguint, l'any 2011, el premi Homilies d'Organyà en la categoria Lletres de Dones de Relats Curts, i el 2012, proclamant-se guanyadora del XX concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda de Molins de Rei. Ara consolida aquesta faceta d'escriptora traient a la llum el seu primer llibre, El Circ dels Imperfectes.

Es tracta d'un recull de relats curts publicats per Zenobita edicions que tenen el gènere negre com a insígnia. Històries verídiques que passen pel filtre de la seva imaginació i s'acaben convertint en escrits explosius plens de màgia, ironia i emoció. Tal com el prologuista del llibre, el traspassat Ramon Guitó, va escriure, El Circ dels Imperfectes "ens regala unes pinzellades de negre sense massa sang i fetge, però sí amb unes mogudes intestinals dignes de qualsevol Tim Burton".

La presentació del llibre de de Pobes tindrà lloc aquest dimecres, 18 d'abril, a la llibreria Papasseit de Manresa. Començarà a dos quarts de vuit del vespre i comptarà amb la ponència de la professora de filosofia Mercè Garcia.