El Kursaal acollirà «Acròstic», un espectacle de dansa poètica, la vigília de Sant Jordi

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:25h
L'Esbart Ciutat Comtal presenta el diumenge 22 d'abril a les sis de la tarda en la Sala Gran del Kursaal "Acròstic", un nou espectacle que trasllada a la dansa la poesia."Acròstic" és un conjunt expressiu que, com un entreteniment lingüístic, enjogassat i misteriós, ens revela missatges commovedors i essencial - ment vitals. Una composició d'imatges, formes, gestos i moviments amb la voluntat de comunicar i fer sentir les emocions que fonamenten la nostra existència. 

Acròstic és una estructura que ve traçada entre dos eixos, l'un vertical i l'altre horitzontal, encaixant lletres i creant noms. Creació, sempre creació, perquè la progressió de l'Esbart Ciutat Comtal és contínua i el seu esforç ara esdevé un munt de lletres, les lletres esdevenen paraules, les paraules moviments, i els moviments danses. És el resultat d'anys, de l'evolució pròpia de la vida i del treball en grup

Les entrades es troben disponibles a la web del Kursaal o a les taquilles a 15 euros o a 12 per a menors de vint-i-cinc o majors de seixanta-cinc anys.