Derrota clara del CN Minorisa a la piscina del WUA (11-3)

Els manresans finalitzen la primera volta de la lligueta de promoció a quatre, en tercera posició

16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:59h
Després de la victòria obligada i amplia davant el GEiEG, el CN Minorisa, es va desplaçar a la piscina Carles Ibars del WUA, on va jugar un partit conformista que li va comportar una clara derrota per 11-3. El 11-0 que havien obtingut els manresans la jornada anterior, va posar en alarma l'equip universitari i va plantejar el partit amb totes les seves armes . D'aquesta manera els bagencs només van aguantar el primer quart, finalitzat amb 3-2 per als locals, amb gols de Casasayas i Estany, aquest sobre la botzina de final de part.

En el segon període de joc, després que els manresans desaprofitessin una superioritat per a empatar el matx, arribaren dos gols vallesans que posaven costa a munt el partit.

El joc era anivellat, però un equip era incisiu i feia mal en atac i l'altre es mostrava poc afortunat, disparant amb salves. Això encara va ser més patent en el tercer període en el que l'atac dels del centre de Catalunya es quedava de nou sense anotar i, amb pas de formiga, els amfitrions anaven anotant, sense fer soroll, però fent forat. El parcial 3-0, i el lluminós contundent, 8-2.

El quart i definitiu període gairebé, sobrava. Un nou parcial de 3-1, pels de casa, amb gol manresà de contraatac de Ruiz.

Els manresans finalitzen la primera volta de la lligueta de promoció en tercera posició de quatre equips. El CN Minorisa només ha guanyat el GEiEG, i ha perdut contra WUA i La Sirena CN Mataró B.

Arbitratge a càrrec de D Gómez i M Barniol. Van assenyalar una sola exclusió a jugadors locals per vuit i un penal als visitants.

Parcials: 3-2, 2-0, 3-0, 3-1.

Alineacions i golejadors:

WUA: F Pascual, P Carrasco, A Casado, A Muñoz, A Nouvilas, M Hernández 2, M Alcón 3, A Garcia 1, C Vallés 2, C Prats 1, A Hinojosa 2, P Martínez.
CN Minorisa A: I Prieto, X Falla, E Casasayas 1, R Ruiz 1, E Martínez, O Muns, X Pelegrín, C Talavera, A Estany 1, K Muñoz, D Calvo.