L'ADF Pla de Bages celebrarà els seus 30 anys amb una festa oberta a tothom

La celebració serà aquest proper dissabte 21 d’abril a la zona del Nexe i Bosquet de Sant Fruitós de Bages i s’allargarà des de primera hora del matí fins al migdia

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:31h
L'ADF Pla de Bages, formada pels municipis de Manresa, Sant Fruitós de Bages i Sant Joan de Vilatorrada, celebrarà aquest proper dissabte 21 d'abril, a la zona del Nexe i Bosquet de Sant Fruitós de Bages, una festa oberta a tothom. L'esdeveniment començarà a les 9 del matí amb una botifarrada i s'allargarà fins al migdia amb un dinar popular que consistirà en un bon arròs.

Durant la jornada s’exposaran vehicles de la pròpia ADF i també del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya, de les policies locals, de protecció civil dels tres municipis i també de tots els atres cossos que intervenen en l'extinció dels incendis forestals com Bombers, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, SEM i Creu Roja.  Aquest vol ser un punt de trobada de totes les ADF del Bages i del Moianès igual que les de la resta de Catalunya que hi vulguin assistir, i que hi poden venir amb els seus vehicles de treball.

D’altra banda a la zona de piscines també hi haurà una fira on hi participaran empreses del sector que exposaran eines, material, roba... i també s'hi farà demostració de tall amb serra mecànica i desbrossadores.  Hi haurà una exposició de vehicles en miniatura de les ADF i altres cossos d'emergències. A part hi haurà una altra exposició amb alguns vehicles antics dels  Bombers de Manresa que hi portaran el "rodafoc" que es un vehicle on els més petits (i no tan petits) descobreixen la feina dels bombers. 

Núria Bacardit, corresponsal de TV3 a la Catalunya Central serà l’encarregada de presentar l’acte institucional que comptarà amb la presència de representants de les ADF, de la Federació, del Secretariat, dels representants polítics de cada municipi, del Consell Comarcal, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat.