Cap de setmana sense sort del bagenc Simeó Ubach a Portugal

Simeó Ubach, en el transcurs e la segona prova del Campionat 'Europa d'MX250
Simeó Ubach, en el transcurs e la segona prova del Campionat 'Europa d'MX250 | Cómpas
Redacció
15 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:28h
El pilot de Sant Salvador de Guardiola, Simeó Ubach, no ha tingut gaire sort aquest cap de setmana a la segona cursa del Campionat d'Europa de MX250 que s'ha disputat a la localitat portuguesa d'Agueda. El pilot de Sant Salvador de Guardiola ha sumat una 24ª i una 30ª posició amb una caiguda inclosa a la mànega disputada aquest diumenge. 

Ubach es va classificar catorzè a la seva mànega d'entrenaments i això va possibilitar que passés directament a les curses però va condicionar molt la seva posició a les graelles de sortida on na va poder escollir lloc. 

A la cursa de dissabte no va sortir massa be i es va endarrerir fins la 30ª posició perquè es va trobar molts pilots davant seu. De fet, no va poder imposar un bon ritme de cursa fins la segona meitat de la prova per acabar remuntant fins el 24è lloc. La mànega d'aquest diumenge ha resultat encara pitjor tot i que ha estat marcada per la mateixa circumstància que s'ha vist agreujada per l'estat del circuit, totalment enfangat i amb poques línies de traçada a causa de la pluja caiguda al llarg de tota la nit. Una caiguda a les primers voltes li ha fet perdre molt de temps i només ha pogut remuntar en condicions molt complicades fins la 30ª posició. 

La pròxima cita d'Ubach amb la competició, serà el cap de setmana que ve al circuit de Bellpuig amb motiu de la disputa de la tercera cursa del Campionat d'Espanya d'MX2 on ocupa el segon lloc i defensa el títol de campió.