La Fira de Primavera de Navàs engega prement l'accelerador

L'Ajuntament de Navàs va lliurar divendres cinc plaques a cinc botiguers que s'han jubilat

Nombrós públic omplint la carpa de la Fira de Primavera de Navàs
Nombrós públic omplint la carpa de la Fira de Primavera de Navàs | AjNvs
Redacció
14 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:02h
La Fira de Primavera de Navàs ha començat a posar el peu a l'accelerador i desgrana actes que ompliran de gent el passeig de Ramon Vall tot el cap de setmana. Aquest dissabte al migdia s'ha fet un espectacle per la mainada amb la Companyia Saragata. Una de les novetats més celebrades és la carpa de mil metres quadrats farcida en el seu interior d'estands i vida comercial.

Dissabte a la tarda hi haurà Trobada de Gegants, espectacle d'animació "Queviures", exhibicions de balls i tai-xi, i un recital poètic a tres veus amb Tomàs Àrias, Laia Martínez i Joan Vigó. A la tarda, a les voltes de l'Ajuntament, els més joves van poder gaudir d'un parc de videojocs d'última tecnologia i compartir-los amb l'organització de diferents tornejos. A les 8 de la tarda hi haurà un tast de vins de la DO del Pla de Bages amb el somelier Josep Pelegrin, un espectacle de llums i la representació del Grup Escènic Navàs "El Pare", al Casal Sant Genís.

L'Ajuntament de Navàs va lliurar divendres cinc plaques a cinc botiguers que s'han jubilat com a reconeixement a la trajectòria comercial i a la seva contribució a la història de Navàs. L'alcalde, Jaume Casals, va agrair l'esforç, la dedicació i el sacrifici dels titulars dels negocis que al llarg de vàries generacions havien ajudat a fer poble.
 

Els cinc establiments de Navàs reconeguts per la seva trajectòria comercial. Foto: AjNvs


Els establiments reconeguts per ordre d'antigüitat són Queviures Trench (77 anys), Novetats Serena (65 anys), Peixateria Divins (53 anys), Boutique Jenni (42 anys) i Stanis Esports (37 anys). Els cinc establiments s'havien especialitzat en alimentació i elaboració d'embutits, roba i complements, venda de peix fresc i congelat i, articles relacionats amb el món de l'esport.

En el mateix acte, Carles Bella, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional, va fer una xerrada on va posar de manifest que les relacions interpersonals són la clau de l'èxit i el benestar i la felicitat.
 
Amb aquests actes es dona el tret de sortida a la 86èna edició de la Fira de Primavera que es presenta renovada, bo i mantenint com a fonament de base, la mostra multisectorial al passeig de Ramon Vall.