La CUP celebrarà dimarts la Trobada Municipalista per debatre els punts del ple

La formació rupturista presentarà una moció per a la municipalització de serveis, una altra contra els comptadors telegestionables, i es planteja una tercera de suport als CDR

Redacció
14 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:45h
La CUP de Manresa ha convocat per a dimarts dia 17 d'abril una nova Trobada Municipalista, una eina que s'ha consolidat com l'espai on la CUP pren les decisions referents a la política municipal institucional. La trobada d'aquest mes d'abril serà al Batzac, el local situat a la plaça Gispert núm. 4, és oberta a tothom i servirà per explicar com serà el ple municipal del dia 19, així com per decidir el sentit de vot del grup municipal de la CUP. 

Aquest mes la CUP presentarà dues mocions al ple. La primera d'elles versa sobre la necessitat de municipalitzar els serveis que presta l'Ajuntament a la ciutat, ja que els serveis públics destinats a cobrir necessitats bàsiques de la ciutadania no han de ser un negoci. La segona moció té com a fil conductor la problemàtica –tant en l'àmbit de la salut com en el de la protecció de dades- que representa la instal·lació dels nous comptadors telegestionables.

Tanmateix, l'assemblea local de la CUP s'està plantejant presentar una tercera moció encaminada a donar suport als Comitès de Defensa de la República (CDR) davant la criminalització i repressió que estan rebent per part de l'Estat espanyol, tot assumint que la desobediència i resistència civil activa i no violenta són una forma d'acció política absolutament legítima.

A la Trobada Municipalista s'explicaran totes les mocions, es repassarà el contingut del ple i es construirà l'argumentari de cara a totes les intervencions al ple.