El Cd'E Manresa jugarà diumenge a Manlleu amb la voluntat de mantenir distàncies

L'AEC Manlleu es troba a la meitat de la taula, lluny dels capdavanters, però també lluny de la zona perillosa

Redacció
14 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:30h
El Cd'E Manresa jugarà aquest diumenge a les 5 de la tarda al Municipal de Manlleu en partit corresponent a la jornada 28. Amb la victòria 4-0 davant el Júpiter de diumenge passat, els manresans segueixen a vuit punts del líder Grama i mantenen sis punts d'aventatge sobre el tercer, la Montañesa. El Vic és quart, a vuit punts del Cd'E Manresa, però amb un partit menys.

El Cd'E Manresa afronta el partit al camp de l'AEC Manlleu amb la baixa per sanció d'Alejandro, i amb la de Sergi Soler, pendent d'una ressonància al genoll per saber l'abast de la seva lesió. Agus és dubte per un fort cop al genoll, i a la part positiva, l'equip recupera a Brian, tot i que difícilment serà titular.

Per a l'entrenador del Cd'E Manresa, Dani Andreu, "no cal dir que Manlleu és un camp complicat. De fet ho són tots. Un partit especial per Manel Sala, que és i surt d'allà, i un partit en el que hem de seguir perseguint el nostre objectiu. Volem evitar, a manca de set jornades, una pressió forta en la classificació".

L'AEC Manllau ve d'empatar a 2 al camp del CF Can Vidalet. En les últimes cinc jornades, ha perdut dos partits i n'ha empatat tres. És novè amb 38 punts, amb 10 victòries, 8 empats i 9 derrotes. Com a local ha aconseguit 24 punts dels 39 possibles.

Per a Andreu, l'AEC Manlleu "pels seus efectius i objectius, l'equip està fet i pensat per estar més amunt. La seva situació és una classificació lluny dels capdavanters i també de la zona vermella. La motivació és que els visita el segon classificat, i que en les últimes cinc jornades no han guanyat".