Conserves Ferrer recapta amb una calçotada 4.040 euros per a l'Hospital d'Oncologia

Unes 300 persones van gaudir de la calçotada solidària de Ferrer
Unes 300 persones van gaudir de la calçotada solidària de Ferrer | Ferrer
Redacció
13 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:43h
El passat dissabte es va celebrar, amb gran èxit de participació, la 1a Calçotada Solidària de Conserves Ferrer, que va anar acompanyada de tot un dia ple d'activitats destinat a recaptar diners per a la construcció del nou hospital de dia d'oncologia i hematologia d'Althaia.

La festa solidària que va tenir lloc a la zona esportiva de Santpedor, s'ha traduït en una recaptació de 4.040 euros. Aquests diners es destinaran íntegrament a la Fundació Althaia, per a la construcció del nou hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. Aquesta és la primera edició de la Calçotada Solidària de Conserves Ferrer, l'empresa amb seu a Santpedor, i la seva intenció es poder-la repetir en properes edicions. 

Aquest acte va anar creixent en nombre de participants, activitats i empreses col·laboradores, fins a convertir-se en una gran jornada solidària que ha gaudit d'un elevant nombre de visitants i ha tingut un important ressò. 

Durant tot el dia, jocs, música, zumba amb, tallers de manualitats, màgia, sortejos i un molt bon ambient van omplir el Paller de Santpedor, espai cedit per l'Ajuntament. L'espai també va permetre disposar d'una barra, on durant tot el dia s'hi van servir refrescos, cafès, cerveses cedides per Estrella Damm i Moritz i altres begudes donades per part de Sibars i Sivins.

La Calçotada Solidària va comptar amb la participació d'unes 300 persones que van gaudir d'una calçotada amanida amb salsa de calçots Ferrer, botifarra a la brasa de Mafrica, mongetes seques de Ferrer amb cansalada de Caus i pollastres de Bon Àrea i Pujol. A més els nens van poder gaudir de macarrons amb carn de Sadicarn. Forn de pa Coma i Forn Jorba hi van posar el pa, les bodegues Ramon Roqueta van aportar el vi, i el dinar, es va tancar amb iogurts i flams d'Agrofresc, i cafès de Cafè Arabo i Llet Nostra, que van acompanyar una magnífica tarda de concerts de sobretaula de la mà de Serpah i membres del grup Strombers. 
Arxivat a