Cinc persones opten a la Medalla de Sant Vicenç de Castellet 2018

El període de votacions populars, que reconeix la tasca d'un veí o veïna que hagi col·laborat de manera desinteressada amb el municipi, serà de l'1 al 31 de maig

Redacció
13 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:34h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha rebut un total de cinc candidatures per a la Medalla de Sant Vicenç 2018. El termini per presentar les persones que opten al reconeixement va finalitzar el 31 de març i ara la Comissió que treballa aquest procés de participació ciutadana està preparant tota la documentació per poder tenir-ho tot a punt quan s'obri el període de votacions populars. Les votacions es podran fer de l'1 al 31 de maig de manera presencial o bé telemàtica. Durant els propers dies es donaran a conèixer els noms de les persones que opten a aquest reconeixement popular per tal que els veïns i veïnes puguin començar a pensar el seu vot.

Trajectòria destacada

La tercera edició de la Medalla accentua el seu caràcter popular aquest any i la regidoria de Participació Ciutadana fa la convocatòria amb l'objectiu de reconèixer aquells veïns i veïnes que han col·laborat activament i de manera desinteressada en el municipi des de qualsevol àmbit (social, cultural, esportiu, etc). La Medalla 2018 compta amb una nova Comissió que s'ha renovat i que treballa per promoure aquest procés participatiu. El reconeixement es farà públic coincidint amb la Festa Major d'Estiu el proper mes de juliol.