L'Eternam Manresa guanya l'Alcoletge i passa a vuitens de la Copa Catalunya (1-3)

El següent equip amb qui els bagencs es veuran les cares serà el Bellsport de l'Hospitalet de Llobregat

13 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:53h
Els jugadors de l'Eternam Manresa de futbol sala van aconseguir, aquest dijous, superar la segona eliminatòria de la copa de Catalunya. Ho van fer a Lleida, al camp de l'Alcoletge, un tercera divisió nacional, en un encontre molt equilibrat i en el qual el factor de definició va ser clau per endur-se la victòria.

Durant els primers minuts del matx, els manresans van ser molt resolutius en l'atac, amb un gol de Pau Albacete (al minut 3) i un altre de Corvo (al minut 4). El partit estava encarrilat però quedaven més de 35 minuts de joc en una pista relliscosa i incòmoda.

El descans va arribar amb un intacte 0-2, un marcador que els de la capital del Bages van engreixar més al minut 37 de la mà de Corvo. Faltaven 180 segons perquè sonés el xiulet final; un temps que els lleidatans van saber aprofitar gràcies al gol que va fer Martí al minut 39. Tot i així, el resultat d'1-3  ja no va modificar-se més fins el final, amb un Manresa engrescat i preparat per afrontar el pròxim repte del campionat català: intentar superar el Bellsport de l'Hospitalet, a casa.

El Bellsport va guanyar el conjunt del Sala 5 de Martorell amb un 1-2. El Manresa s'enfrontarà, doncs, a un rival amb millor coeficient en la classificació final de la lliga passada.