Els equips absoluts de l'Avinent Manresa iniciaran dissabte el Català de Clubs

Redacció
12 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:52h
Equips absoluts de l'Avinent Manresa de la passada temporada
Equips absoluts de l'Avinent Manresa de la passada temporada | CAM
Les formacions absolutes de l'Avinent Manresa afrontaran aquest dissabte el tret de sortida del Campionat de Catalunya de Clubs 2018. La primera jornada classificatòria es disputarà a Castellar del Vallés, i reunirà a set dels 32 clubs que hi prenen part. Els clubs que es trobaran dissabte a Castellar seran JA Sabadell, UA Terrassa, CA Valls d'Andorra,  CA Castellar, CA Igualada, UA Barberà i l'Avinent Manresa. L'encontre donarà inici a les 16.15h i acabarà a les 20.10h amb els relleus de 4x100.
 
El sistema de competició és a dos atletes per prova, tant en categoria masculina com femenina, sumant tots els registres segons taula IAAF i situant els clubs segons la seva puntuació al final de les dues jornades classificatòries (14 d'abril i 22 d'abril), en quatre finals. La jornada final es disputarà el proper 6 de maig a programa complet.
 
L'Avinent Manresa surt amb l'objectiu de classificar-se per la gran final a 8, tot i presentant unes formacions molt rejovenides, però amb suficient qualitat per assolir la fita.