Jordi Sala pren possessió de les regidories de joventut i patrimoni a Santpedor

Un moment del traspàs de responsabilitats entre el regidor sortint Ferran Balcells i el nou regidor d’ERC, Jordi Sala
Un moment del traspàs de responsabilitats entre el regidor sortint Ferran Balcells i el nou regidor d’ERC, Jordi Sala | AjStp
Redacció
11 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:10h
El santpedorenc Jordi Sala és des de dimarts el nou regidor de joventut i patrimoni de l'Ajuntament de Santpedor en substitució de Ferran Balcells. Sala va prendre possessió del càrrec a l'inici del municipal ordinari del mes d'abril que es va celebrar ahir a la Capella de sant Andreu. El nou regidor d'ERC entra a formar part de l'equip de govern. Va rebre la benvinguda de l'alcalde de Santpedor que li va lliurar un pin del municipi de manera simbòlica.

Abans de l'accés a l'acta de regidor, Ferran Balcells i Jordi sala van fer el traspàs de les regidories de joventut i patrimoni. Balcells ha deixat l'Ajuntament per motius professionals i va presentar la renúncia en un ple a finals de febrer.

Sala va ser el regidor de cultura entre el 2004 i el 2007

Sala va néixer a Santpedor el 3 d'agost del 1974. Llicenciat en Pedagogia per Universitat Autònoma de Barcelona, treballa a la Llar -Centre de dia La Colònia (Súria – Ampans). Ja havia estat regidor de l'Ajuntament de Santpedor entre els anys 2004 a 2007 i formant part de l'equip de govern i portant la regidoria de cultura. Dins les entitats i associacions de Santpedor actualment forma part de la Colla Castellera de Santpedor. Va ser membre de l'equip fundacional de la Revista l'Aguait, publicació local editada durant els anys 90.

Ara, com a regidor de joventut i patrimoni és el responsable entre altres projectes d'impulsar el Pla local de Joventut i el Catàleg de Patrimoni que està en fase de redacció. També és el responsable de la gestió de la restauració d'elements patrimonials com són Cal Clarassó que ja se'n va fer l'aprovació definitiva i de l'església de sant Francesc que es va fer una primera intervenció sobre l'estructura fa un any i mig.
Arxivat a