Dental Manresa incorpora un dels primers escàners intraorals del Bages

La doctora Cèlia Martínez fent una demostració de com funciona l'escàner intraoral
La doctora Cèlia Martínez fent una demostració de com funciona l'escàner intraoral | Cèlia Martínez
Redacció
11 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:40h
Dental Manresa, del grup Dental Catalunya, ha incorporat a la seva clínica de la capital del Bages, un dels primers escàners intraorals inalàmbric del Bages i de Catalunya. Aquesta nova eina digital és menys invasiva i més ràpida que el sistema tradicional a l'hora de fer el mostreig de l'estructura bucodental dels pacients per dissenyar els tractaments i elimina el marge d'error a l'hora de, per exemple, fabricar els implants. 

L'escaner intraoral inalàmbric TRIOS Wireless és un instrument desenvolupat per 3Shape, empresa de referència a nivell internacional en innovació en el camp de l'instrumental odontològic, que està cridat a ser clau en la competitivitat de les clíniques dentals en els propers anys.

L'eina capta en només 5 minuts una minuciosa imatge en 3D de l'estructura bucodental del pacient, una informació necessària per a la fabricació de pròtesis sobre dents, pròtesis sobre implants o, també, per dissenyar amb precisió tractaments molt diversos, com ortodòncies. 

Aquest sistema és menys invasiu, més ràpid i evita que el pacient hagi de mossegar la pasta PVS per fer el motlle que fins ara proporcionava aquesta informació, una experiència que per a algunes persones resultava desagradable i provocava nausees.