​La PAHC no aconsegueix aturar el desnonament de Plaça Catalunya tot i la situació de la inquilina

M. Àngels Reyes haurà de marxar del pis abans del 20 d'abril sense tenir una nova llar

Moments de negociació entre l'afectada i la comitiva judicial
Moments de negociació entre l'afectada i la comitiva judicial | Sílvia Rius
11 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:37h
Avui s'havia programat, per tercera vegada, el desnonament del pis de la M. Àngels Reyes, situat al carrer Numància número 6. Tal i com NacióManresa va informar fa un parell de setmanes, ja fa mesos que Reyes lluita per evitar el desnonament i demana la condonació parcial del deute, que a dia d'avui ascendeix a més de tres mil euros.

Passades les onze del matí i sota una pluja insistent, una patrulla de Mossos d'Esquadra s'ha personat a les portes del pis on ja els esperaven membres de la PAHC, dues assistents socials i la comitiva judicial. Tot i les negociacions, la M. Àngels Reyes haurà d'entregar les claus i abandonar el pis abans del 20 d'abril, malgrat no disposar de cap lloc on quedar-se a viure.

Segons explica l'afectada l'única alternativa que li han donat, de moment, és buscar una pensió o alberg on estar-se fins a que trobi una solució definitiva. No obstant, Reyes es pregunta qui pagarà els costos econòmics que això li suposarà. Des de la PAHC volen esperar a reunir-se en assemblea aquest cap de setmana abans d'anunciar qualsevol acció.