Sant Vicenç comptarà amb els veïns per personalitzar el nou camp de futbol

A finals de juny s'acomiadarà l'actual camp, que serà remodelat de dalt a baix, i és previst que estigui a punt el març de l'any vinent

Imatge de recreació del nou camp de futbol de Sant Vicenç de Castellet
Imatge de recreació del nou camp de futbol de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
11 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:21h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet avança el projecte de remodelació del camp de futbol aquest mes d'abril amb la licitació de les obres, que hauran de començar a principis d'estiu un cop es completin els tràmits d'adjudicació. El consistori promou la participació activa de les entitats i els veïns i veïnes que faran un ús de les noves instal·lacions a través d'una comissió que treballa per personalitzar al màxim el nou terreny de joc.

Grup de treball

La comissió està formada per representants de les tres escoles de primària del municipi, el propi club de futbol, jugadors i exjugadors de futbol i representants dels partits polítics amb representació municipal. Aquest grup de treball coordinarà diferents accions els propers mesos entre les quals destaquen el procés participatiu per triar un nom per al camp de futbol i una mascota que identifiqui el terreny de joc, escollir una marca per al projecte i programar tot un seguit d'actes a finals de juny.

Calendari d'actes

La Comissió treballa en algunes idees per al proper mes de juny. Es proposa una festa de comiat de les actuals instal·lacions amb la disputa de diferents partits amb jugadors i exjugadors de totes les edats i es posarà la primera pedra en un acte també amb un marcat caràcter popular que es vol que sigui el màxim de participat.

Remodelació integral

En el marc del ple municipal del passat mes de març, l'Ajuntament va donar llum verda a l'aprovació definitiva del projecte amb els vots favorables de l'equip de Govern (PDeCAT) i els vots en contra dels grups de l'oposició (ERC, PSC i ICV). El projecte preveu una remodelació complerta de les actuals instal·lacions, que han quedat obsoletes els darrers anys. El camp tindrà unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, serà de gespa artificial i comptarà amb dos edificis de serveis. Un serà autònom i podrà funcionar encara que l'equipament estigui tancat encabint diferents espais (sala de reunions, local per a l'entitat, espai d'administració, sala d'infermeria i sala de fisioteràpia). El segon edifici, de planta baixa, incorporarà dos vestidors de futbol 11, quatre vestidors de futbol 7 i dos vestidors per als àrbitres. El camp comptarà amb una terrassa amb espai de bar i la graderia tindrà una capacitat per a unes 300 persones. A nivell del terreny de joc hi haurà espai de magatzem, lavabos i també les dependències per a la instal·lació i serveis de tot l'equipament.

Més de 7.000 metres quadrats

La superfície total del projecte és de 7.267 metres quadrats que engloba l'àrea actual compresa entre els carrers Osona, Maria Matilde Almendros i Joan Cadevall. El terreny de joc mantindrà l'accés actual pel carrer Osona i el carrer Joan Cadevall s'eixamplarà millorant la mobilitat i visibilitat del sector aprofitant les actuacions previstes en el projecte. El finançament de l'obra anirà a càrrec de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i de la Diputació de Barcelona.