Una cinquantena d'alumnes opten al Protagonistes del Demà: premi Doctor Carles Garriga

Prop de 60 alumnes de secundària del territori que compartiran una jornada a les Comes amb el pilot del Dakar, Gerard Farrés, i el director de l’Institut de Ciències Materials de Barcelona, Xavier Obradors

Redacció
10 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:07h
Aquest dimecres el Rotary Club de Manresa-Bages organitzarà la jornada anual en què es donarà a conèixer el guardó Protagonistes del Demà: premi Doctor Carles Garriga, que aquest any arriba a la XXVII edició. L'entitat ha organitzat una jornada lúdica que té com a objectius promoure l'emprenedoria, el treball en equip i els valors humans en un escenari excepcional com és el recinte de Les Comes.

Ponències destacades

Durant tota la jornada els alumnes combinaran les activitats d'orientació, treball en equip, redacció i exposicions en públic amb ponències amb convidats que els poden servir d'inspiració. És el cas de la participació del pilot del Dakar, Gerard Farrés, i del director de l'Institut de Ciències Materials de Barcelona, Xavier Obradors, que explicaran les seves trajectòries davant els estudiants. El jove guanyador s'escollirà a partir dels resultats de les diferents activitats formatives i lúdiques que es programaran. El veredicte final, que es donarà a conèixer al final de la jornada, el decidirà el jurat format per representants del Rotary Club Manresa-Bages, Les Comes i la Caixa. El premi consisteix en una estada a un Camp del Rotary a un país europeu.
Arxivat a