El PDeCAT Bages organitza la II edició del concurs de microrelats per la Sant Jordi

El concurs consisteix en escriure un relat inspirat en la Diada de Sant Jordi, però sense excedir dels 420 caràcters, i sempre sent obres originals i inèdites escrites en català

Redacció
10 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:19h
En el marc de la Diada de Sant Jordi, el PDeCAT Bages torna a organitzar un concurs de microrelats a Facebook, sota el títol de #microdrac2018. El concurs consisteix en escriure un relat inspirat en la Diada de Sant Jordi, però sense excedir dels 420 caràcters, i sempre sent obres originals i inèdites escrites en català. Hi ha dues categories: la categoria A o juvenil, en què els participants han de tenir entre 14 i 17 anys, i la categoria B o adult, en què els participants han de tenir com a mínim 18 anys. Hi ha un premi per a cadascuna de les categories. 

El termini per a la participació en el concurs es va obrir ahir, 9 d'abril i acaba el 23 d'abril. Tothom que hi vulgui participar ha de fer arribar el microrelat, amb un títol i les dades de contacte en aquest correu electrònic, i s'aniran publicant al mur de la pàgina de Facebook de PDeCAT Bages. 

La comunicació pública del guanyador/a es farà el dilluns, 30 d'abril de 2018 a través dels comptes de Twitter i de Facebook de PDeCAT Bages. Per a més informació, es poden consultar les bases i concurs de microrelats #microdrac2018 a través d'aquest enllaç.