Josep Ramon Bosch diu que l'amenacen amb l'esquela del seu avi... mort fa 55 anys

Esquela de l'avi de Josep Ramon Bosch
Esquela de l'avi de Josep Ramon Bosch | @JosepRamonBosch
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 23:37h

Piulada de Josep Ramon Bosch responsabilitzant periodistes de les suposades amenaces. Foto: @JosepRamonBosch


El fundador i expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha denunciat a través de les xarxes socials que ha rebut amenaces a casa seva durant el cap de setmana. Si dissabte denunciava que li havien deixat a la bústia una nota manuscrita on l'acusaven de ser l'instigador de les pintades a l'estelada de la carretera de Santpedor a Castellnou, aquest dilluns ha explicat que li han deixat l'esquela del seu avi, el metge José Bosch Macià.

L'esquela de l'avi que assegura que li han deixat a la bústia, i que segons la foto que mostra és original, té 55 anys, ja que José Bosch Macià va morir el 10 de febrer de 1963. Ara la pregunta és qui ha guardat durant 55 anys una esquela per fer-la servir onze lustres després tirant-la a una bústia.

En la piulada que ha publicat, José Ramon Bosch ha culpat Jordi Borràs, Ramon Quer, NacióDigital i "altres xivatos" de ser els responsables d'aquestes amenaces. Dissabte va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra. Aquest dilluns no ha explicat si també ha dut l'esquela a la policia catalana.
Arxivat a