Bernat Vidal seguirà de president de la Penya Barcelonista de Navàs quatre any més

Renovada junta de la Penya Barcelonista de Navàs
Renovada junta de la Penya Barcelonista de Navàs | PBN
Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 21:24h
La junta de la Penya Barcelonista de Navàs encapçalada per Bernat Vidal seguirà quatre anys més gestionant una de les entitats més nombroses i actives del poble que sobrepassa els 300 associats. Els socis van avalar una candidatura on, a més dels ja membres Domènec Gallardo, Jaume Oliva, Josep Massana i Laia Culebras, s'hi han incorporat Jordi Deig, Andrea Cabrera i Martí Trasserra.

Una de les activitats que està preparant la renovada junta de la penya de cara la Fira de Primavera de Navàs és un torneig de FIFA 18, que tindrà lloc el diumenge 15 d'abril al local de la penya. Les places són limitades i depenent de la demanda s'instal·larà una segona televisió a part de la pantalla gegant HD. El primer classificat tindrà un trofeu, dues entrades pel Gamper i l'oportunitat de participar al Torneig de Penyes Futbol Games. El segon classificat s'endurà un trofeu i dues invitacions per al museu del FC Barcelona, i el tercer, un trofeu i un pack de material de la Penya Barcelonista de Navàs. Les inscripcions es duran a terme al local de la penya i el preu per a socis serà de 5€ i per no socis de 8.

Per la Fira de Primavera de Navàs, l'estand de la penya estarà situat davant del local del Passeig Ramon Vall, 17. Es vendran llumenetes pel sorteig d'una samarreta oficial del Barça i hi haurà una exposició de fotos de les activitats que s'han realitzat durant la temporada. També es presentarà el logo dels 40 anys, dissenyat per l'il·lustrador local i col·laborador de l'entitat, Jaume Gubianas.