El Rugby Manresa B guanya el SEL Vilanova i jugarà la final de Tercera (20-48)

El Manresa RC B jugarà la final de Tercera Divisió
El Manresa RC B jugarà la final de Tercera Divisió | MRC
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:03h
El Rugby Manresa B s'ha classificat aquest diumenge per a la final de la Tercera Divisió després de guanyar a les semifinals el SEL de Vilanova i la Geltrú per 20-48.

L'encontra començava amb l'expulsió d'un jugador manresà per reiteració de cops. Llavors el Vilanova aprofitava el cop per encertar un xut a pals que posava els seus primers 3 punts al marcador.

En veure que començava així el partit, els manresans també provaven un xut a pals sense èxit. Pocs minuts després posaven el primer assaig del partit a través de la línia de 3/4, que junt amb la transformació posava el marcador 3-7.

Amb anades i tornades, els de Vilanova s'hi tornaven, i aconseguien un assaig transformat que els posava per davant 10-7, però abans de la mitja part, els manresans marcaven 7 punts més que posaven els nervis a flor de pell (10-14).

Als primers minuts de la segona part, els manresans formaven un maul en una touche propera a la línia d'assaig, i el 8 manresà plantava l'oval (14-19). Durant aquest segon temps, els manresans aconseguien cinc assaigs més i un xut a pals de cop de càstig que feia esvair dubtes en el marcador. Però el Vilanova tampoc ho posava fàcil en un partit tan dur, i assolia dos nous assaigs a les acaballes del partit fent abaixar els braços als jugadors manresans.

El 20-48 al marcador donava la victòria als manresans i els portava directament a la final.