L'Espai Jove de Sant Joan acollirà una exposició sobre els riscos de les drogues

La mostra, impulsada per la Diputació de Barcelona, es podrà visitar del 12 d'abril al 3 de maig

Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:52h
Amb el doble objectiu de donar compliment al Pla Local de Prevenció de Drogues i reforçar les actuacions de prevenció integral que es duen a terme des dels centres educatius del municipi en matèria de prevenció del consum de drogues, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada se suma al programa Controles? impulsat per l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. 

Així, del 12 d'abril al 3 de maig, l'Espai Jove acollirà una exposició itinerant sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum. Controles? es una mostra que inclou un servei d'educadors que dinamitzen l'exposició i acompanyen els grups i les persones que la van a visitar. A més, també inclou un seguit de tallers complementaris que es realitzaran als dos centres de secundària del municipi per reforçar a les aules els continguts de prevenció que es mostren a la visita a l'exposició. 

El projecte, que combina la interacció i les noves tecnologies, és oberta a tots els públics i va dirigida, especialment, als joves del municipi i a tots els col·lectius que treballen i conviuen amb població juvenil. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 09:30 h. a 17 h., en el cas de les visites concertades. Mentrestant, de 17 h. a 19 h. l'entrada serà lliure. 

L'Ajuntament fa una crida a la participació i posa en valor la iniciativa endegada per la Diputació de Barcelona en matèria de prevenció sobre el consum de drogues, que se suma i es complementa amb el desplegament del Pla Local de Prevenció de Drogues i a la tasca dels centres educatius del municipi.