Sallent promourà la cohesió i el diàleg entre els seus veïns a través del projecte «Vincles»

La primera trobada emmarcada dins del projecte 'Vincles per la diversitat' a tindrà lloc el 28 d'abril
La primera trobada emmarcada dins del projecte 'Vincles per la diversitat' a tindrà lloc el 28 d'abril | Institut Diversitas
Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:06h
Sallent s'ha acollit, per primera vegada, a la jornada de tallers per al foment de la connivència inscrit a Vincles per la diversitat, un projecte del Consell Comarcal del Bages que ofereix a la ciutadania una experiència positiva de convivència en la diversitat a través de dos moments de trobada; un de local i un altre de comarcal. El projecte Vincles per la diversitat va néixer l'any 2015 de la mà de l'Institut Diversitas amb la voluntat de promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració i la cohesió entre persones d'un mateix territori. L'objectiu és, segons la cooperativa, "desmuntar estereotips i prejudicis i promoure la creació de vincles de persones que d'una altra manera no arribarien a coincidir".
 
En aquest sentit, doncs, el dissabte 28 d'abril Sallent celebrarà una trobada local que tindrà lloc de deu del matí a sis de la tarda, amb el dinar inclòs. En aquesta jornada es realitzaran tallers artístics des dels quals es pretén promoure el coneixement mutu, la superació d'estereotips, el respecte, la col·laboració i la cohesió social en l'àmbit local, així com el foment d'una convivència positiva entre els veïns i veïnes del municipi.
 
Aquelles persones que desitgin participar en la iniciativa han d'enviar un correu electrònic a trullasvm@sallent.cat sol·licitant la participació en la jornada i indicant-hi el nom i cognoms de l'interessat així com també un número de telèfon de contacte. Les places són limitades i, com a conseqüència, la participació dependrà rigorosament de l'ordre d'inscripció.