L'Eternam Manresa FS perd a l'Hospitalet l'oportunitat d'assaltar el liderat (6-4)

El líder CCR també va perdre a Sabadell contra l'Escola Pia

09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:27h
L'Eternam Manresa FS va fallar a l'Hospitalet (6-4) i va perdre la possibilitat de liderar la competició, ja que el CCR Castelldefels també va perdre a Sabadell davant l'Escola Pia, en una jornada d'encreuament entre els quatre primers equips de la taula.

Tant l'Hospitalet com l'equip sabadellenc es juguen buscar una plaça per a la Copa del Rei de la temporada vinent. És per això que la competició de 2a B té unes característiques molt competitives.

Del partit a l'Hospitalet cal comentar que l'Eternam Manresa va sortir força concentrat i amb un gol de Corvo es va avançar en el marcador. Poc desprès, Santa va disposar d'una clara ocasió davant el porter local, aquest va refusar la pilota i en el contracop el conjunt de Lamaña va empatar el partit. Seguidament, va arribar un segon gol dels de casa deixant un parcial al descans de 2-1.

A la represa, Josan en pròpia porta va fer que la diferencia augmentes. A partir d'aquí, els manresans varen jugar sense ser un equip i les individualitats no solvataren res. Un quart gol deixava el partit força sentenciat, però el joc de cinc dels manresans en els últims instants de partit va fer que algunes ocasions es veiés una certa llum d'esperança.

Finalment i amb un ajustat parcial de 5-4, els del Bellsport sentenciaren amb un sisè gol. L'Eternam Manresa perd una immillorable oportunitat per recuperar el liderat a falta de quatre jornades. Aquest proper cap de setmana no hi ha jornada amb motiu de la final de la Copa del Rei de futbol sala. En la propera, el dia 21 d'abril, l'Hospitalet visita la pista de CCR Castelldefels i el Manresa rep al cuer Linyola al Pujolet. Una jornada que pot determinar el futur al capdavant de la competició.