El Departament de Justícia retrà reconeixement públic a Ezequiel Martinez

El reconeixement li serà otorgat el Dia de la Mercè per la seva "col·laboració entusiasta i desinteressada" amb la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil

Redacció
22 de setembre del 2009

L'alcalde se Sant Joan, Ezequiel Martínez rebrà un reconeixement del Departament de Justícia

El Departament de justícia, amb motiu de la celebració de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, patrona dels Serveis Penitenciaris, fa un reconeixement públic a l’Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez i Mulero i a altres personalitats, institucions, col·lectius i entitats de la societat civil, per la seva col·laboració entusiasta i desinteressada amb la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil en la seva tasca orientada a la rehabilitació i reinserció de les persones privades de llibertat. És un reconeixement a persones que han contribuït en l’impuls i decidit suport donat a la implantació del Pla d’Equipaments Penitenciaris.

Aquest reconeixement públic es celebrarà el proper dijous 24 de setembre a l’Auditori de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat (Av. del Carrilet, num. 2 de l’Hospitalet de Llobregat). Es preveu que l’acte durarà de les 18,00h a les 20,30h i  serà presidit per la Consellera de Justícia.

Una delegació de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada es desplaçarà fins a la Ciutat de Justícia per acompanyar al Sr. Ezequiel Martínez amb motiu d’aquest reconeixement.