El CN Minorisa goleja el GEiEG en el segon partit de la fase de permanència (11-0)

El CN Minorisa es va imposar al GEiEG gironí
El CN Minorisa es va imposar al GEiEG gironí | Simón Noguera
08 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:23h
El CN Minorisa va solucionar amb autoritat el segon partit de la fase de permanència derrotant el GEiEG per 11-0. Era un partit bàsic en l'objectiu de mantenir la categoria, doncs, els gironins, després de la primera jornada acompanyaven als manresans en la cua de la classificació i es presentaven com a un rival al que era obligatori superar.

Els bagencs van sortir amb una defensa zonal, per tal d'evitar el joc de boia visitant i controlar als millors llançadors dels del Gironès. Aquesta estratègia donà bons resultats i l'atac visitant va quedar reduït a la mínima expressió.

Només passats dos minuts Estany inaugurava el marcador, que ven aviat, Ruiz, ampliava a 2-0. Una exclusió temporal de Talavera era ben defensada pels de Ventura, i el mateix Estany firmava el 3-0 amb el que acabava el primer quart.

La impressió era bona, però s'havia de ratificar. Els gols de Ruiz i Muns posaven el 5-0 i sentenciaven a un rival que no trobava solucions, ni en atac ni en defensa. El mateix Muns, en superioritat, transformant una jugada estudiada aconseguia la mitja dotzena, 6-0; resultat que Falla posaria en 7-0 per arribar a la meitat del partit. Això sí, la bona defensa evitava que la superioritat visitant per exclusió temporal de Muns no es transformés en gol.

Amb la victòria assegurada, ara es tractava d'aconseguir un resultat contundent cara al partit de tornada. Després que els gironins malmetessin una nova superioritat, ara per exclusió d'Estany, Casasayas feia el 8-0, en superioritat. Talavera posava el 9-0 amb que s'arribà a la fi del tercer període de joc, després de desaprofitar els de Ventura una superioritat numèrica.

En els vuit minuts finals la superioritat dels amfitrions va seguir essent notable, malgrat que per cansament el joc no era tant lluït. El marcador va seguir sent per a ells. Primer Estany en transformar una pena màxima i després en llançament llunyà tancava el 11-0 definitiu que cap dels dos sets va poder modificar tot i les bones ocasions de que van disposar cada equip, incloses una superioritat per cada equip.

Arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i M Martínez. Van assenyalar cinc exclusions a jugadors locals per quatre i un penalti als visitants.

Parcials: 3-0, 4-0, 2-0, 2-0.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa A: I Prieto, X Falla 1, E Casasayas 1, R Ruiz 2, E Martínez, O Muns 2, M Puerta, X Pelegrín, C Talavera 1, A estany 4, K Muñoz, G Lafoz, D Calvo.
GEiEG: A Benac, E Sangenís, P Quintano, A Jonama, M Gatius, A Atienza, AM Llauradó, M Castanyer, I Font, G Donzelli, X Vilalta, M Franco.