Quim Masferrer i sarsuela, l'escena al Kursaal de la Festa Major de Manresa

Les entrades per a "Bona gent" i "El dúo de la africana" es posaran a la venda el dissabte, 21 d'abril a partir de les 11 del matí

Quim Masferrer actuarà al Kursaal per Festa Major
Quim Masferrer actuarà al Kursaal per Festa Major | Promocional
Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 21:21h
L'actor Quim Masferrer portarà el seu nou espectacle "Bona gent" al Kursaal per la Festa Major de Manresa. Serà el dilluns 27 d'agost a les 18h a la sala gran que el conegut presentador del programa de TV3 "El foraster" presentarà aquest muntatge que pretén ser un homenatge al públic. Per festa major també es podrà veure a la sala gran del Kursaal la sarsuela "El dúo de la africana", a càrrec del Cor i l'Orquestra Simfònica Harmonia, el diumenge 26 d'agost a les 18h. Serà la segona vegada que es podrà veure al Kursaal aquesta sarsuela, després que el 2009 el Kursaal ja va acollir una producció del muntatge a càrrec del Teatre Lliure.

Les entrades per veure aquests dos espectacles es podran comprar a partir del dissabte, 21 d'abril a les 11h del matí a les taquilles del Kursaal i per internet.

El preu de les entrades per veure "Bona gent" és de 18€ (15€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys i 12€ els menors de 12 anys) i el de les entrades de la sarsuela "El dúo de la africana" és de 22€ (15€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). 

Bona gent, amb Quim Masferrer

Dilluns, 27 d'agost a les 18h

Text: Quim Masferrer
Aajunt guió: Ferran Aixalà
Interpretació: Quim Masferrer

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d'una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l'hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l'argument d'aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

El dúo de la africana, amb el Cor i l'Orquestra Simfònica Harmonia

Diumenge, 26 d'agost a les 18h

Direcció: Albert Deprius
Solistes: Xavier Fernández, Anna Farrés, Carles Cremades, Joan Garrido, Dolors Vives
Cor: Cor Harmonia
Orquestra: Orquestra Simfònica Harmonia

Estrenada amb gran èxit al teatre Apolo de Madrid el 13 de maig 1893, el Kursaal acollirà aquesta sarsuela en dos actes de Manuel Fernández Caballero i amb llibret de Miguel Echegaray.

Una humil companyia d'òpera es prepara per cantar l'òpera 'La Africana de G. Meyerbeer'. L'empresari (Querubini) de la companyia és un garrepa que té com a objectiu estalviar al màxim i no pagar a ningú. El tenor (Giuseppini), un jove de Saragossa i de bona família que va fugir de casa seva. Està bojament enamorat de la soprano (Antonelli), una andalusa graciosa i casada amb l'empresari en segones núpcies. Aquest coqueteig desperta la gelosia de Querubini i de la seva filla (Amina) que es desfà pel jove tenor. Alhora el baix de la companyia persegueix constantment a Amina.

Giuseppini aprofita els assajos per abraçar a l'Antonelli fent enfurismar a Querubini. Quan ho fa descaradament en mig de la representació, és interrompuda per l'empresari. Gràcies a l'autoritat tot tornar a la normalitat però una segona interrupció, la de la mare del tenor, que l'ha estat buscant per tota Espanya, fa que tot acabi com el rosari de l'Aurora.