Cardona canvia l’empresa que gestiona el reciclatge dels residus domèstics

Els usuaris no notaran cap afectació en el servei

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:47h
L'empresa Gerinoil SL es farà càrrec a partir d'ara de la recollida d'oli de cuina usat a Cardona, substituint Vidmar, l'empresa que gestionava el servei des del 2013 i que ara ha decidit cessar aquesta activitat.

De cara l'usuari, el sistema no canviarà: Hi continuarà havent cinc contenidors per tal de facilitar el reciclatge d'aquest tipus de residu domèstic, que s'ha de dipositar dins d'ampolles de plàstic tancades amb tap de rosca. 

Els contenidors d'oli usat estan ubicats al passeig de mossèn Joan Riba, a la carretera del Miracle (l'entrada del Supermercat Llobet) i a l'avinguda Catalunya,  al costat dels 100 pisos. A la Coromina n'hi ha dos: un al polígon la Cort (davant de la seu de l'empresa Vidmar) i l'altre a l'avinguda sant Jordi, davant l'Escola Joan de Palà. A banda dels contenidors, els usuaris que ho vulguin podran continuar portant l'oli per reciclar a la deixalleria municipal de Cardona.

La implantació del sistema de recollida d'oli domèstic usat va ser una iniciativa de Vidmar, que va ser la responsable de desenvolupar el disseny i la fabricació dels contenidors, que ara han cedit al poble de Cardona. 
Arxivat a