CaixaBank tindrà a les seves oficines pilotes de la campanya de l'Hospital d'Oncologia

CaixaBank tindrà pilotes de la campanya per l'Hospital de Dia d'Oncologia
CaixaBank tindrà pilotes de la campanya per l'Hospital de Dia d'Oncologia | CaixaBank
Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:15h
CaixaBank segueix col·laborant amb la Fundació Althaia per fer realitat el nou Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia, que permetrà millorar la comoditat dels espais on els afectats per la malaltia oncològica reben els tractaments. Des d'aquest mes d'abril, CaixaBank té a les seves oficines del Bages la pilota oficial de la competició per la vida que es podrà adquirir amb la contribució d'un donatiu de 50 euros.

CaixaBank s'ha implicat des de l'inici en el projecte de l'hospital d'Oncologia d'Althaia. En el mes de novembre passat, es van sumar a la campanya Posem-hi el cor i van destinar una ajuda de 50.000 euros per finançar una part del nou projecte. 

L'aportació de CaixaBank s'ha destinat a la millora de la comoditat dels espais on les persones afectades per la malaltia oncològica reben els tractaments amb l'objectiu que els pacients afrontin aquest procés en un entorn de confort i calidesa.

A través d'aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l'entitat, l'Obra Social fa patent el seu compromís amb Manresa i la Catalunya Central.