Jornada clau de l'Eternam Manresa a l'Hospitalet amb CCR i Escola Pia jugant entre ells

L'Eternam Manresa FS jugarà dissabte a l'Hospitalet
L'Eternam Manresa FS jugarà dissabte a l'Hospitalet | MFS
Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:45h
Jornada clau per als quatre equips implicats en les primeres posicions del grup 3 de segona divisió B de la lliga de futbol sala, a falta de només cinc jornades per finalitzar el campionat. Eternam Manresa FS, l'Hospitalet, Escola Pia de Sabadell i CCR de Castelldefels s'enfronten entre ells. Amb la mirada posada de reüll a Sabadell, els manresans, a un punt per sota del CCR de Castelldefels que lideren la competició, s'ho juguen tot a l'Hospitalet dissabte a les 6 de la tarda. És imprescindible la victòria manresana ja que desprès de moltes jornades el conjunt manresà no depèn d'ell mateix. Després de l'empat al Pujolet contra l'Escola l'Pia, el CCR Castelldefels ha agafat avantatge d'un punt. Però el conjunt de Castelldefels també s'ho juga tot a la pista dels escolapis de Sabadell.

Per tant, gran ambient el que hi haurà als dos fronts, amb necessitat imperiosa dels dos equips capdavanters de treure els tres punt en joc. Amb una victòria manresana i un resultat que no fos una victòria del CCR a Sabadell, el l'Eternam Manresa tornaria a dependre de si mateix a falta de quatre jornades i amb un calendari força favorable.

Un altre factor és que el tercer i quart en discòrdia, l'Hospitalet i l'Escola Pia, s'estan jugant una plaça per a la Copa del Rei de la propera temporada, factor que encara obliga més als seus rivals. O sigui, tots els equips tenen alguna cosa important en joc.

L'Hospitalet Bellsport a casa seva ha guanyat en sis ocasions de dotze partits. Té quatre empats, no ha guanyat amb equips capdavanters com CCR i Pallejà, ha empatat davant el Catgas i es va desfer de l'Escola Pia per la mínima. És ara quart a la taula amb 48 punts, amb un global de 14 partits guanyats, sis d'empatats i cinc de perduts. Té 132 gols a favor i 102 en contra.

Al conjunt del Pujolet entra en convocatòria el juvenil Ambrós. Marc Fernàndez viatjarà però està afectat de gastroenteritis, mentre que Josan es va torçar el turmell en la sessió de dimarts i dijous va fer sessió de recuperació. Ambdós però tenen intenció de jugar en un partit tan transcendental.