La Fira de l'Abat de Navarcles estrenarà enguany una edició d'Experiències Culinàries

L’oferta substitueix els cursos de cuina monacal després de més de deu anys en funcionament

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:49h
Enguany, dins el marc de la Fira de l'Abat-Monacàlia, de Navarcles, s'oferta la primera edició de les Experiències Culinàries amb tastos monacals. Es tracta d'un nou format, que substitueix els gairebé deu anys de cursos de cuina monacal, en què els assistents podran col·laborar en l'elaboració i degustació de tastos vinculats a l'extensa proposta culinària dels monjos.

L'acte tindrà lloc uns dies abans de la fira, el dijous, 12 d'abril, a les 8 del vespre al teatre auditori i s'hi podran degustar sis plats diferents, des d'un almadroc (una  crema de formatge deliciosa), un gustós entrepà de cansalada, un farcellet cruixent, una piruleta de xocolata fins a un sam coreà amb arròs i verduretes o un vi piment esferificat. Tot plegat acompanyat amb còctel de cava i un tast de cafès. L'elaboració serà a càrrec dels restaurants de la població, Ca l'Agustí, Can Patoi i Cal Muntané, de la Fundació Alícia i dels restaurants l'Ò i La Fonda, de Món Sant Benet.

Les experiències culinàries són obertes a un tipus de públic ampli, que tingui ganes d'aprendre els secrets en l'elaboració d'aquests tastos i de degustar-los. Per assistir-hi, cal apuntar-se a l'Ajuntament o en algun dels tres restaurants de Navarcles abans de dimecres, 11, per un preu de dotze euros.