L'ICL Manresa viatja a Ourense per conservar les seves opcions

Els bagencs juguen divendres gairebé a la mateixa hora que el Breogán

L'ICL Manresa intentarà aconseguir una nova victòria
L'ICL Manresa intentarà aconseguir una nova victòria | Bàsquet Manresa
05 d'abril del 2018
Actualitzat el 06 d'abril a les 9:06h
L'ICL Manresa viatja a Ourense (divendres, 21.00h) per aferrar-se a les opcions que li queden per assaltar la primera plaça de la lliga LEB. Serà difícil exercir pressió sobre un Breogán que començarà el seu partit contra el Clavijo un quart d'hora abans. Però la victòria és necessària. Ja sigui per estar a punt per si ensopega el conjunt de Lugo com per no deixar via lliure al CB Prat en la lluita pel segon lloc. 

Només Guillem Jou està de baixa

La infermeria de l'ICL Manresa es va buidant mica en mica. Això ha permès fer els entrenaments amb la plantilla gairebé al complert. Dimarts, el club manresà comunicava que Ashley Hamilton no seria operat del seu canell esquerre i que com a molt rebria infiltracions. El britànic ha estat qui ha pres la decisió i ha postposat una operació que més d'hora o més tard s'haurà de fer. Durant la setmana, tant Álvaro Muñoz com Jokubas Gintvainis han entrenat amb normalitat i van agafant el to físic. Només Guillem Jou segueix fora de l'equip per culpa de la lesió a l'astràgal. 


Traslladar els nervis al Breogán

Cada setmana és més complicat que el Breogán perdi la primera plaça de la lliga LEB. L'ICL Manresa no pot fer res perquè els gallecs ensopeguin i, per tant, es centrarà en la seva feina. Però anirà a totes per poder aprofitar qualsevol errada del rival. Els bagencs necessiten dues derrotes del seu màxim rival. Però Duran pensa que si fallen un dia i el seu equip segueix sumant "el Breogán es pot posar nerviós". 

El "darrer" desplaçament

Dels quatre partits que li queden a l'ICL Manresa per acabar la fase regular, tres d'ells són en terres catalanes. Dos al Nou Congost i un al Prat de Llobregat. Per aquest motiu, Duran no dubta de catalogar-lo com "el partit més difícil que ens queda per acabar". Si els bagencs certifiquen el factor pista a la primera ronda del play-off estaran força setmanes sense haver de viatjar.  

Un dels millors equips de la segona volta

L'Ourense que es trobarà l'ICL Manresa al Pazo Paco Paz no serà el mateix que va visitar el Nou Congost fa uns mesos. Llavors, els de Duran van vèncer amb contundència (89-65). Els gallecs tenien només una victòria i semblaven condemnats a la LEB Plata. Posteriorment, van encadenar una ratxa d'onze triomfs en dotze partits. Les dues darreres derrotes l'han situat en un terreny intermig. No tenen la permanència assegurada i encara aspiren al play-off. Per això, necessiten una victòria urgentment. Els fitxatges de Davis Rozitis i José Zamora van transformar l'Ourense de dalt a baix. Els gallecs són el segon millor equip defensiu de la competició. 
Arxivat a