Manresa participa a Caldes de Montbui en el cicle de passejades per a la gent gran

Participants a la caminada de Caldes de Montbui
Participants a la caminada de Caldes de Montbui | AjM
Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:32h
Un grup de quaranta-vuit manresans i manresanes que participen en el cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als 100 van visitar ahir dimecres, 4 d'abril, el municipi de Caldes de Montbui (Vallès Oriental). 

La passejada va transcórrer des del pavelló esportiu fins al poblat iber de Torre Roja. Amb un recorregut de 6,5 km amb pujades esglaonades i de nivell mig, passant per diferents punts des d'on es va poder gaudir de vistes interessants. Al finalitzar es va poder visitar l'exterior a les Termes Romanes i plaça del Lleó.

El cicle està organitzat per les Regidories d'Esports i de Gent gran. A cent cap als 100 és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l'any 2001, per promoure el intercanvi entre diferents municipis. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als 6. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup. El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d'intercanvi i una cloenda.

A mitjans de maig, es farà la sessió de Cloenda a Palau Solità i Plegamans, organitzada per la Diputació de Barcelona que acollirà el total dels 56 municipis que participen en el projecte.