El Festival de Dansa Batecs arrencarà divendres al Kursaal amb «Mulïer»

El muntatge, guardonat amb dos premis Max, és un homenatge a les dones que durant segles d'opressió han lluitat per mantenir viu el seu jo salvatge

La Cia. Madixa interpretarà «Mulïer» al Kursaal
La Cia. Madixa interpretarà «Mulïer» al Kursaal | Promocional
Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:01h
La Sala Gran del Kursaal acull aquest divendres, 6 d'abril a les 21h, la inauguració de la primera edició del Festival de Dansa Batecs, que omplirà de dansa el carrers de Manresa durant els dies 6, 7 i 8 d’abril. El festival s'estrenarà amb Mulïer de la Cia. Maduixa, un espectacle amb xanques interpretat per cinc ballarines. Mulïer, que es podrà veure per primera vegada dins d'un teatre, és un homenatge a totes les dones que durant segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge. 

Tota dona té en el seu interior un ser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s’han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s’han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per complaure els altres, apagant així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.

Mulïer està interpretat per Laia Sorribes, Lara Llávata, Melisa Usina, Esther Latorre i Ana Lola Cosin. El muntatge ha estat guardonat amb sos premis Max 2017 a millor espectacle de carrer i millor composició musical per a espectacle escènic.

Les entrades per veure Mulïer de la Cia. Maduixa tenen un preu de 12€ (10 euros Carnet Galliner, Escoles de Música, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.