Sallent prepara «La Resposta» en forma de festival a la persecució judicial d'Anna Gabriel

La vila de l'exdiputada de la CUP acollirà un concert el 4 i 5 de maig amb 12 bandes a l'escenari, amb músics com Xavi Sarrià, Joan Garriga, Gossos, Zoo i Strombers, entre d'altres

Anna Gabriel durant el debat a l'ONU
Anna Gabriel durant el debat a l'ONU | ACN
Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:56h
Aquest dimecres s'ha presentat La Resposta, el festival de música que convertirà Sallent en epicentre de la solidaritat amb Anna Gabriel. La vila de l'exdiputada de la CUP acollirà un concert el 4 i 5 de maig amb 12 bandes a l'escenari, amb músics com Xavi Sarrià, Joan Garriga, Gossos, Zoo i Strombers.

A part de música també hi haurà activitats durant el dia, un acte polític i una zona d'acampada per aquells que vulguin passar-hi la nit. Els beneficis que es generin es destinaran a la caixa de resistència en solidaritat amb Anna Gabriel.

Els organitzadors del festival, el grup de suport Sallent Respon i la campanya Free Anna Gabriel, denuncien que el cas de Gabriel "no és un cas aïllat sinó un més dins la ràtzia repressiva de l'estat espanyol". Consideren que "de cap manera a dia d'avui podem descartar que l'Anna no sigui acusada d'un delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que l'Anna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó".

El festival, dividit en dos dies, començarà divendres 4 de maig amb les actuacions de Zoo, Smoking Souls, Gossos, Auxili, Yacine i Pirat's Sound Sistema. El dissabte al vespre, a partir de les 20h, serà el torn de Xavi Sarrià, Joan Garriga, Ebri Knight, Strombers, Juantxo Skalari i El Diluvi. Les entrades ja es poden comprar a partir de 15€ a la web www.freeannagabriel.cat.