«Finestres», de l'artista manresana Aina Sallés, a partir de dimecres a les Escodines

La mostra, que es podrà visitar fins al 27 d'abril, consta de diferents obres sobre fusta

Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:17h
El Casal de les Escodines acollirà l'exposició de pintures "Finestres" de l'artista manresana Aina Sallés, que consta de diferents obres sobre fusta realitzades durant els darrers dos anys. Es poden veure paisatges coneguts com Montserrat, altres de llunyans com Guinea Bissau i alguns de més personals fruit de la seva imaginació.

Aina Sallés és nascuda a Manresa l'any 1988, va estudiar Belles Arts i després Art teràpia. Actualment compagina la pintura com a mitjà d'expressió propi o fent encàrrecs amb la creació de tallers creatius adreçats a diversos públics. Utilitza la pintura com a mitjà d'expressió posant atenció als colors i les formes i normalment pinta sobre fusta i altres materials trobats utilitzant pintura acrílica.

L'exposició es podrà visitar al Casal de les Escodines (c. St. Bartomeu, 50) del 4 al 27 de d'abril, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 21 h, i els dissabtes de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. 

Centre Cívic Selves i Carner

Per la seva banda, el Centre Cívic Selves i Carner allotjarà dues mostres durant el mes d'abril, l'exposició Trencant el Silenci i les obres presentades al Concurs de dibuix Infantil Sant Jordi 2018.

L'exposició Trencant el Silenci, que és un projecte conjunt de les associacions Foto Art Manresa i el Grup d'Ajuda Mútua Lilium, recull el treball de dotze fotògrafes de Foto Art d'acord amb els relats i descripcions de dotze dones maltractades de l'associació Grup d'Ajuda Mútua Lilium.

Trencant el Silenci es va Inaugurar el març de 2017 i ha circulat per diferents espais de la ciutat, ara es pot veure al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16), a partir d'aquest dimarts i fins al 20 d'abril, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

A continuació, del 24 al 30 d'abril, s'exposaran al mateix centre cívic els dibuixos presentats al Concurs de dibuix Infantil Sant Jordi 2018, organitzat per l'Associació de Veïns Saldes - Pl. Catalunya. Es tracta de les obres que hauran realitzat els infants de 6 a 13 anys a l'entorn de Plaça Catalunya i rodalies el dissabte 21 d'abril.

La inscripció al concurs de dibuix es farà el mateix dissabte 21 d'abril de 9 a 10 h del matí a la plaça Catalunya i l'hora d'entrega de les creacions serà a les 13 h.

Per a més informació cal adreçar-se a l'AVV Plaça Catalunya (Tel.938772488), ubicada dins el Centre Cívic Selves i Carner, els dimecres d'11 a 13 h i els divendres de 18 a 20 h.