A contrallum oferirà dijous al Kursaal versions de Lluís Llach, Ovidi Montllor o Jaume Sisa

La formació integrada per Mateu Peramiquel, Carolina Alabau i Glòria Maurel cantarà "L'Estaca", "Que tinguem sort", "Què volen aquesta gent?" entre d'altres

Mateu Peramiquel, Carolina Alabau i Glòria Maurel composen A contrallum
Mateu Peramiquel, Carolina Alabau i Glòria Maurel composen A contrallum | MEES
Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:04h
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 5 d'abril a les 9 del vespre, A Contrallum, la formació liderada pel pianista surienc Mateu Peramiquel i acompanyat per Carolina Alabau (veu) i Glòria Maurel (bateria), amb la reinterpretació de cançons d'autors catalans i populars amb un estil modern i jazzístic.

El pianista i arranjador del grup, Mateu Peramiquel, va començar a arranjar diferents temes de diversos autors (Lluís Llach, Ovidi Montllor, Joan Manuel Serrat, Jaume Sisa, etc) utilitzant noves sonoritats i jugant amb els quatre instruments que formen la banda. En el concert del Kursaal podrem escoltar cançons tan conegudes com "Pare" i "Mediterráneo" de Joan Manuel Serrat, "L'Estaca", "Cançó a Mahalta", "Que tinguem sort" o "País Petit" de Lluís Llach, "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa, "Va com va" d'Ovidi Montllor o "Què volen aquesta gent" de Maria del Mar Bonet.

Els intèrprets d'A Contrallum juguen amb aquestes cançons tan conegudes i exploren nous punts de vista amb els quals poder expressar els poderosos missatges de les lletres d'aquests cantautors.

Des del 2016 han actuat a diverses sales i esdeveniments privats tals com al projecte Petit Mozart, a l'Ateneu de Rubí, al Jazzsí Club, etc. Recentment han actuat també al Teatre Nacional de Catalunya en l'entrega dels Premis de Recerca 2017 i al Centre Modernista de Sant Pau. 

Les entrades per veure A Contrallum tenen un preu de 12€ (10 euros majors de 65 anys, menors de 25 anys, Escoles de Música i amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.