Jornada a Manresa sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades

Organitzada per Feliu Consultors i la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central tindrà lloc aquest dijous

Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:45h
Feliu Consultors i la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central organitzaran dijous la jornada "Novetats i Obligacions en el compliment del nou Reglament General de Protecció de Dades RGPD". 

Totes les empreses i professionals que, en el desenvolupament de la seva activitat, tractin dades de caràcter personal, estan obligats a complir amb les disposicions de referència en matèria de protecció de dades. La transició de la Llei Orgànica de Protecció de Dades a la RGPD comporta que les empreses més que mai tinguin el control del compliment normatiu que comporta aquesta transició. Aquesta jornada té com a objectiu abordar la part legal i pràctica necessària per entendre i adaptar-se al RGPD. 

La jornada tindrà inici dijous a partir de les 9.30h i la benvinguda estarà a càrrec del President de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, Xavier Perramon. Posteriorment, l'advocada i Responsable del Àrea Mercantil de Feliu Consultors, Imma Serratosa, parlarà sobre el Compliance Penal i la seva relació amb la protecció de dades de caràcter personal.

Després, en una fase més pràctica de la jornada, hi hauran dues intervencions relacionades amb l'aplicació pràctica i el tractament del RGPD; la primera parlarà del context normatiu i les novetats del RGPD, a càrrec de Jaume Feliu de Feliu Consultors; la segona, abordarà el tractament del RGPD dins dels sistemes de informació, a càrrec de Jordi Navarro de l'empresa I2T i Joan Marc Llesuy de la multinacional UNIT4.

Al finalitzar les intervencions s'habilitarà un espai per preguntes o per resoldre les inquietuds que els assistents puguin tenir.

Esperem comptar amb la seva assistència. Per més informació e inscripcions, us podeu posar en contacte a l'adreça [email protected].