Comença el cicle d'Excursions matinals en bicicleta

El cicle, organitzat per MBICI, comença aquest dissabte i s'allargarà fins el mes d'octubre

Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:48h
Dissabte comença el cicle d'Excursions matinals organitzat per MBICI i que s'allargarà fins el proper mes d'octubre. En aquesta primera jornada es recorreran els 15,6 quilometres de la ruta que uneix Sant Fruitós fins a Sant Benet passant pels Plans del Grau, per explicar els orígens del poble i el seu desenvolupament. Aquells més grans podran seguir la ruta fins a Sant Benet, per un camí fàcil i sense incidències. La tornada, a partir de Sant Fruitós, pot ser pel parc de l'Agulla o seguint altres camins. 


En aquesta ocasió el punt de trobada serà en el pati de davant de l'Ataneu a les nou del matí. Les Matinals Familiars són gratuïtes per a tots els nens menors de 12 anys i pels acompanyants o tutors dels menors apuntats al curs de bicicletes de l'Ateneu "Iniciació a la Bicicleta". Per a la resta de participants tindrà un cost de 4 € per adult. Per aquells qui ho desitgin, i avisant prèviament, MBICI ofereix la possibilitat de llogar bicicletes. 

L'agenda del cicle d'Excursions matinals 

Aquesta és només la primera sortida del cicle, que tindrà una nova cita el proper dia 5 de maig, amb una ruta entre Sant Jaume d'Olzinelles i la Font de les Tàpies. Més endavant, el 2 de juny, es farà un itinerari que uneix Santa Ana i Santa Maria i els Aiguamolls de la Corbatera. Un cop passat l'estiu el cicle es reiniciarà per celebrar la última sortida, en aquesta ocasió entre el Castell de Callús i el Camí de Castellnou del Bages.