Els Amics de l'Art Romànic proposen una visita guiada pel patrimoni de Manresa i El Pont

Tindrà lloc el dissabte 14 d'abril i durarà tot el dia

Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:58h
Els Amics de l'Art Romànic del Bages han organitzat una trobada d'entitats a Manresa i al Pont de Vilomara pel proper dissabte 14 d'abril. L'itinerari començarà a dos quarts de deu del matí des del Convent de Santa Clara i s'allargarà fins a dos quarts de set de la tarda, aproximadament. Durant la ruta es visitaran, per ordre, el Pont Nou, el Pont Vell, el Santuari de la Cova, el pont medieval del Pont de Vilomara i l'església de Santa Maria de Matadars. Tots els desplaçaments es faran en autobús.

Just quan s'acabi la visita al Santuari de la Cova s'anirà a diner al restaurant Mas la Sala (antic Hostal del Camp), el menú del qual tindrà un primer plat predeterminat però un segon a escollir entre tall de porc rostit amb patates o llobarro a la planxa amb guarnició.

Totes aquelles persones que vulguin assistir a la trobada hauran d'inscriure-s'hi prèviament anant presencialment a l'agència a Viatges Masanés abans del dimecres 11 d'abril. En el moment de la inscripció els participants hauran d'escollir el menú del dinar.